Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Stagiairs gezocht!

Lijkt het je leuk theaterworkshops geven aan basisschoolkinderen? Om 200 vrijwilligers te werven en te begeleiden? Of heb jij een uitgesproken mening over wat Tweetakt op social media moet posten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Festival Tweetakt 2019 is nog vol aan de gang op Fort Ruigenhoek, maar we hebben onze blik alweer gericht op de toekomst. Voor Tweetakt 2020, dat van 27 maart t/m 12 april 2020 plaatsvindt, zijn we op zoek naar verschillende stagiairs die ons kunnen helpen het festival tot een knallend succes te maken.

Bij Tweetakt houden we van mensen die aanpakken, flexibel en gemotiveerd zijn, zelfstandig kunnen werken en denken in creatieve oplossingen. De kleine festivalorganisatie biedt een dynamische werkplek waarbij je deel uitmaakt van een jong team en het werk afwisselend is. Spreekt dit jou aan, dan biedt Festival Tweetakt een leuke stageplaats waar je veel kan leren én festivalervaring op kan doen! Er worden stagiairs gezocht voor Vrijwilligerscoördinatie, Publiciteit, Website en social media, Productie en Educatie. Meer informatie en de functieomschrijvingen vind je hier.