Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Detective Le Schmou

Kajetan Uranitsch / Tweetakt

Festivalplein de Neude, Trekkerschuur

Wegens succes op herhaling! Absurd meemaaktheater voor jonge speurneuzen.

Koop passe-partout

Ha fijn, weer een zaak om op te lossen voor Detective Le Schmou. Gedoe in het theater. Misdaad. Wat is er gebeurd? Waar zijn de sporen om naar te speuren? Verdachten om te verdenken? Le Schmou stroopt zijn mouwen op en klopt zichzelf op de schouder. Geen raadsel is hem te groot. Hij is de beste geheim agent die er bestaat.

Maar detective Le Schmou is ook een betweter. Een nieuwsgierig mannetje dat overal zijn neus insteekt. En hij verdenkt iedereen. Iedereen! Soms brengt dat wantrouwen hem een ​​stapje verder. Soms is hij terug bij af.

Detective Le Schmou laat zien hoe de recherche te werk gaat, hij toont de trucs van het sporenonderzoek, wijst op belangrijke aanwijzingen. Bij al dat gespeur heeft hij de hulp van het publiek nodig. Dus, ben je taai, moedig en durf je mee te doen? Help dan Detective Le Schmou bij het vinden van de dader.

Detective Le Schmou is een Tweetakt-productie die in 2018 te zien was als work-in-progress op Fort Ruigenhoek en in 2019 in de Trekkerschuur op de Neude.

Kajetan Uranitsch is een Oostenrijkse theatermaker en speler. Hij studeerde in 2016 af van de Mime School in Amsterdam. Hij speelde onder andere bij Schweigman&, Theater Artemis en Golden Palace, en was betrokken bij de oprichting van Kompanie Freispiel in Wenen. Met dat gezelschap is hij dit jaar ook op Tweetakt te zien met de voorstelling Siebensachen (5+).  

Credits

Concept en spel: Kajetan Uranitsch

Tijden

31 maart11.00 - 12.00
31 maart13.00 - 14.00
1 april11.00 - 12.00
1 april16.00 - 17.00

Prijzen

  • €7,50 Volwassenen
  • €7,50 Tot 18 jaar
  • Toegankelijkheid

  • rolstoelvriendelijk
  • Koop passe-partout