Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

ZIN

Annelies Appelhof i.s.m. BonteHond

Fort Ruigenhoek, Groenekan

Een smakelijke dwaling tussen zin en onzin, zin hebben, zin maken en zin geven.

Koop passe-partout

De gastvrouw van de dag zit vol goede moed! Met een prachtig programma en alle geloof in de goedheid van de mens zal zij vandaag het langvingerig spookdier van zijn ondergang redden. Maar naar mate de middag vordert, de gasten zich niet gedragen zoals ze zouden moeten en er steeds meer mis gaat, rijst de vraag: heeft dit eigenlijk wel zin?!
ZIN is een smakelijke dwaling tussen zin en onzin, zin hebben, zin maken en zin geven. Er is een lied en er zijn pannenkoeken.

ZIN is een onderzoeksproject van nieuwe makers Annelies Appelhof en Karlijn Sonderen, winnaars van de STIP Jeugdtheaterpitch 2013. Als gevolg van hun succesvolle pitch werkten zij hun idee uit tot een volwaardige zaalvoorstelling. Met het resultaat ECHT/NEP! toerden zij in 2015 langs theaters en speelden ze op Tweetakt. ZIN is de tweede proeve in hun ontwikkeltraject bij BonteHond.

Het publiek op het verkeerde been zetten gebeurt zo consequent, dat het een bewonderenswaardig kunst op zich wordt” *** NRC over ECHT/NEP

BonteHond is hét jeugdtheatergezelschap in Almere, met een uitgesproken beeldende, fysieke stijl. Eigenzinnig theater van nieuw en ervaren talent. BonteHond speelt in het theater, op locatie, in het klaslokaal en op festivals voor jong en volwassen publiek.

Credits

Concept: Karlijn Sonderen, Annelies Appelhof
Gecreëerd door: Annelies Appelhof
Spel: Ariadna Rubio Lleo, Annelies Appelhof
Dramaturgie: Aukje Verhoog
Muziek: Reinier van Harten
Scenografie: Calle de Hoog
Kostuums: Nicky Nina de Jong
Videografie: Astrid van der Velde
Spelregie: Sanne Nouws
Eindregie: René Geerlings

Dagkaarten voor Fort Ruigenhoek zijn verkrijgbaar aan de kassa van het fort. Er is geen webverkoop. Kijk hier voor meer informatie over Tweetakt op Fort Ruigenhoek.

Tijden

30 mei13.00 - 13.55
30 mei15.00 - 15.55

Prijzen

  • €5,- Volwassenen
  • €5,- 4-17 jaar
  • Toegankelijkheid

  • doe mee voorstelling
  • vooral dialoog
  • Extra informatie: Kaartjes voor ZIN op Fort Ruigenhoek geven alleen toegang tot de voorstelling. Het is noodzakelijk om bij de ingang van Fort Ruigenhoek een dagkaart voor toegang tot het terrein aan te schaffen. Kijk op de homepage voor meer informatie over Tweetakt op Fort Ruigenhoek.
    Locatie: Fort Ruigenhoek, Groenekan

    Koop passe-partout