Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Vieze Vrouwtjes

tgECHO

Fort Ruigenhoek, Groenekan

Poep, pies en pindakaas! De ideale ingrediënten voor een grappige jeugdtheatervoorstelling!

Koop passe-partout

De work-in-progressvoorstelling Vieze Vrouwtjes gaat over twee onberispelijke vrouwtjes die wonen op een vuilnisbelt. Ze proberen een fatsoenlijk leven te leiden maar dat blijkt nogal lastig. Ze weten niet zo goed wat mag, wat hoort en wat niet. Want hoe doe je dat eigenlijk, een welgemanierd mens zijn? De vrouwtjes zingen keurig liedjes verkeerd, laten fatsoenlijke boeren, vragen zich af wat nou écht aardig is en smeren broodjes poep. Alles mislukt, er lijkt geen einde aan te komen. Misschien kunnen de kinderen in de zaal hen tot de orde roepen?

tgECHO bestaat uit Lotte Dunselman (1979) en Anna Schoen (1979), beide afgestudeerd aan de Arnhemse Toneelschool ArtEZ in 2004. Ze maken gebruik van verschillende kunstdisciplines als muziek en beeldende kunst. tgECHO heeft een eigen plek in het Nederlandse theaterlandschap weten te veroveren met beeldend, fysiek, nieuw-Nederlands teksttheater waarin vorm een grote rol speelt. Vieze vrouwtjes is een work-in-progress en hun eerste jeugdtheatervoorstelling.

Credits

Concept: Toneelgroep ECHO
Spel: Anna Schoen en Lotte Dunselman
Begeleiding en regie: Elien van den Hoek
Producent: Toneelgroep ECHO ism Het Houten Huis

Tijden

28 april13.00 - 13.25
28 april15.00 - 15.25

Prijzen

  • €2,50 Volwassenen
  • €2,50 4-17 jaar
  • Toegankelijkheid

  • doe mee voorstelling
  • Extra informatie: Kaartjes voor Vieze Vrouwtjes geven alleen toegang tot de voorstelling. Het is noodzakelijk om bij de ingang van Fort Ruigenhoek een dagkaart voor toegang tot het terrein aan te schaffen. Kijk op de homepage voor meer informatie over Tweetakt op Fort Ruigenhoek.
    Locatie: Fort Ruigenhoek, Groenekan

    Koop passe-partout