Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Workshop: Leer foto's bewerken!

Annegien Schilling

Fort Ruigenhoek, Groenekan

Annegien Schilling van Fetching_Tigers vertelt je haar tips & tricks! Onderdeel van de dag over helden en dromen.

Annegien Schilling ken je wellicht van fetching­_tigerss, haar zeer populaire Instagramaccount waarop ze bewerkte foto’s post, meestal met een surrealistische twist.

Vandaag is Annegien op Fort Ruigenhoek omdat de fotoserie Dream Diaries, die ze samen met Debra Barraud maakte voor UNHCR, tentoongesteld wordt op het fort. Tussen 14:30 en 15:00 uur is er gelegenheid om al je vragen aan de maker(s) te stellen!

Wil jij ook leren foto’s bewerken, zoals Annegien dat doet? Geef je dan op de dag zelf op voor deze workshop. Wel noodzakelijk om zelf een smartphone mee te nemen!

De workshop is gratis te volgen voor bezoekers van het fort. Vanwege de beperkte capaciteit is het wel belangrijk om je op de dag zelf op te geven.

Toegangskaarten voor Fort Ruigenhoek zijn verkrijgbaar aan de kassa van het fort. Er is geen webverkoop. Kijk hier voor meer informatie over Tweetakt op Fort Ruigenhoek.

Tijden

19 mei15.00 - 16.00

Prijzen

Toegankelijkheid

  • Extra informatie: Dagkaarten voor Fort Ruigenhoek kosten € 8 voor volwassenen en € 5 voor kinderen van 4 tot 17 jaar. Kinderen onder de 4 mogen gratis naar binnen.
    Locatie: Fort Ruigenhoek, Groenekan