Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Workshop Jumpstyle

(LA)HORDE

Het Huis Utrecht, Koepelzaal

Leer jumpstylen van de dansers van TO DA BONE!

Koop passe-partout

Ken je jumpstyle nog? Het kleine broertje van hardcore, dat eind jaren negentig een hype was? Toen jongeren massaal met grootse beenbewegingen stonden te springen? Wereldwijd is er een heuse online subcultuur ontstaan, van jumpstylers die hun moves filmen en online zetten. Het choreografentrio (LA)HORDE uit Frankrijk heeft voor TO DA BONE jumpstylers van over heel de wereld achter hun computers vandaan gehaald en samen op het podium gezet. Het resultaat: een oorverdovende stampede voorstelling, waarvan je bijna uit je stoel stuitert!

Doe het zelf!
Misschien weet je nog hoe het moet en heb je stiekem heel veel zin om met een grote groep weer even te jumpen. Of die hype is aan je voorbij gegaan, maar je wilt graag de schade inhalen.
Dat kan! Voor 7,50 euro kun je een uur lang een jumpstyle workshop volgen van de dansers van TO DA BONE. Da’s helemaal vet: heb jij het lekker onder de knie, kun je de dag erna, op zondagavond 7 april om 20:30 uur naar de Stadsschouwburg om naar de voorstelling TO DA BONE van (LA)HORDE te kijken. Wedden dat het je dan amper lukt om op je stoel te blijven zitten?

Praktisch
Een kaartje kost 7,50 euro, de workshop duurt een uur en de minimum leeftijd is 12 jaar. Handig wanneer je soepele kleding draagt, en sneakers of sportschoenen. Specifieke danservaring is niet vereist, maar een goede conditie is wel mooi meegenomen!

Tijden

6 april17.00 - 18.00

Prijzen

  • €7,50 Volwassenen
  • €7,50 Tot 18 jaar
  • Toegankelijkheid

  • Koop passe-partout