Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Tweetakt Theaterworkshop

StadsschouwburgPodium Hoge Woerd

Maak kennis met theater, terwijl je ouders even een drankje doen in de foyer.

Tweetakt organiseert dit jaar twee keer een gratis theaterworkshop voor kinderen. Onder leiding van een ervaren theaterdocent ga je een uur lang aan de slag met speloefeningen. Zo kun je een beetje proeven aan hoe het is om in de spotlight te staan. Of hoe het voelt om in een andere rol te kruipen. De perfecte gelegenheid om kennis te maken met wat theater is, terwijl je ouders even een drankje doen in de foyer.

Op zondag 7 april is de workshop van 16:00-17:00 uur na de voorstelling Hallo familie van Maas theater en dans in Stadsschouwburg Utrecht, in de Hekmanfoyer. De minimumleeftijd is 8 jaar. De workshop staat los van de voorstelling: je hoeft de voorstelling niet gezien te hebben om mee te kunnen doen met de workshop.

Op zondag 14 april is de workshop van 16:30-17:30 uur na de voorstelling Muziek van Beneden van Het Houten Huis in Podium Hoge Woerd, in de Studio. De minimumleeftijd is 5 jaar. De workshop staat los van de voorstelling: je hoeft de voorstelling niet gezien te hebben om mee te kunnen doen met de workshop.

Tijden

7 april16.00 - 17.00
14 april16.30 - 17.30

Prijzen

  • €0,- Gratis
  • Toegankelijkheid

  • rolstoelvriendelijk