Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Q&A - Dream Diaries

Annegien Schilling, Eveline Meltzer, Debra Barraud

Fort Ruigenhoek, Groenekan

Stel al je vragen aan één of meerdere makers van de fotoserie Dream Diaries. Onderdeel van de dag over helden en dromen.

De bijzondere fotoserie Dream Diaries is de hele dag te zien op het Fort. Tussen 14:30 en 15:00 uur zijn één of meer makers aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Samen met twee Nederlandse social media creators, Debra Barraud van Humans of Amsterdam en Annegien Schilling van fetching tigerss, heeft UNHCR, de VN-Vluchtelingenorganisatie, het unieke project Dream Diaries uitgevoerd. Een serie prachtige en aangrijpende portretten van vluchtelingenkinderen in Europa. Annegien en Debra legden in vier maanden tijd meer dan 7.000 kilometer af om tientallen vluchtelingenkinderen uit onder meer Afghanistan, Somalië en Syrië te interviewen. Het resultaat is nu te zien op Fort Ruigenhoek.

De Q&A is gratis toegankelijk voor bezoekers van het fort. Toegangskaarten voor Fort Ruigenhoek zijn verkrijgbaar aan de kassa van het fort. Er is geen webverkoop. Kijk hier voor meer informatie over Tweetakt op Fort Ruigenhoek.

Tijden

19 mei14.30 - 15.00

Prijzen

  • €0,- Gratis
  • Toegankelijkheid

  • rolstoelvriendelijk
  • Extra informatie: Dagkaarten voor Fort Ruigenhoek kosten € 8 voor volwassenen en € 5 voor kinderen van 4 tot 17 jaar. Kinderen onder de 4 mogen gratis naar binnen.
    Locatie: Fort Ruigenhoek, Groenekan