Festival Tweetakt 2019
29 maart t/m 16 juni

Vic Willems

Fort Ruigenhoek, Groenekan

Intrigerende slaapkamerfolk op het raakvlak tussen Spinvis en Eels.

Vic Willems vertelt verhalen. Persoonlijke verhalen, ergens op het kwetsbare snijpunt tussen lief en woedend en tussen euforisch en onzeker. In het Nederlands vertaalt hij zijn gevoelens en ervaringen naar liedjes. Live worden de nummers compromisloos en schaamteloos gebracht, wat tot een intiem en intens schouwspel leidt, afgewisseld met verhalen over de gebeurtenissen die de liedjes tot stand hebben doen komen.

In augustus 2018 bracht Vic zijn EP ‘Doe Wat Je Leuk Vindt’ uit, waarvoor hij samenwerkte met Fink. Over de titel zei Vic tegen 3voor12 Utrecht: ‘Als je het eenmaal doet, merk je dat het helemaal niet zo raar is’.

De optredens van Vic Willems zijn gratis toegankelijk voor bezoekers van het fort. Toegangskaarten voor Fort Ruigenhoek zijn verkrijgbaar aan de kassa van het fort. Er is geen webverkoop. Kijk hier voor meer informatie over Tweetakt op Fort Ruigenhoek.

Tijden

14 april14.00 - 14.30
14 april16.00 - 16.30

Prijzen

  • €0,- Gratis
  • Toegankelijkheid

  • rolstoelvriendelijk
  • Extra informatie: Dagkaarten voor Fort Ruigenhoek kosten € 8 voor volwassenen en € 5 voor kinderen van 4 tot 17 jaar. Kinderen onder de 4 mogen gratis naar binnen.
    Locatie: Fort Ruigenhoek, Groenekan