Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Jay-Way

Fort Ruigenhoek, Groenekan

Eerlijke, poëtische hiphop met een positieve boodschap.

Jay-Way is geen alledaagse hiphopartiest met nummers over seks, drugs en rock ’n roll. Hij is anders. Hij schrijft eerlijke, poëtische en heldere teksten, waarin hij over zijn ervaringen en groei als artiest vertelt.

Na de release van zijn populaire eerste EP Jaynalysis in 2015, sleepte Jay-Way de award voor Beste Rapper binnen tijdens de Glint Awards en een jaar later werd hij gekozen als één van de Encore Freshmen van het jaar. Jay-Way’s fanbase blijft groeien door optredens met eigen shows, op festivals met zijn live band en door het supporten van artiesten. In 2018 kwam zijn EP Teen Gohan uit.

Het optreden van Jay-Way is gratis toegankelijk voor bezoekers van het fort. Toegangskaarten voor Fort Ruigenhoek zijn verkrijgbaar aan de kassa van het fort. Er is geen webverkoop. Kijk hier voor meer informatie over Tweetakt op Fort Ruigenhoek.

Tijden

26 mei15.00 - 15.30

Prijzen

  • €0,- Gratis
  • Toegankelijkheid

  • rolstoelvriendelijk
  • Extra informatie: Dagkaarten voor Fort Ruigenhoek kosten € 8 voor volwassenen en € 5 voor kinderen van 4 tot 17 jaar. Kinderen onder de 4 mogen gratis naar binnen.
    Locatie: Fort Ruigenhoek, Groenekan