Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Janna Lagerström

Fort Ruigenhoek, Groenekan

Dromerige poëziepop in je moerstaal.

Janna Lagerström maakt dromerige liedjes waarin ze de wereld om zich heen vangt in kleine collages van woord en klank en haar gedachtegang binnenstebuiten keert. Naar eigen zeggen fluistert ze haar Nederlandstalige poëziepop van de daken. Sterk in haar kwetsbaarheid neemt Janna de luisteraars mee in haar verhalen over stad, land, jou, mij en alles tussen wat het is en zou kunnen zijn. In 2018 speelde ze door het hele land tijdens de Popronde en was ze al tijdens de ‘010 020 030’ talentenavond op Festival Tweetakt te zien. Recentelijk bracht ze haar eerste EP ‘Honing’ uit.

De optredens van Janna Lagerström zijn gratis toegankelijk voor bezoekers van het fort. Toegangskaarten voor Fort Ruigenhoek zijn verkrijgbaar aan de kassa van het fort. Er is geen webverkoop. Kijk hier voor meer informatie over Tweetakt op Fort Ruigenhoek.

Tijden

12 mei14.00 - 14.30
12 mei16.00 - 16.30

Prijzen

  • €0,- Gratis
  • Toegankelijkheid

  • rolstoelvriendelijk
  • Extra informatie: Dagkaarten voor Fort Ruigenhoek kosten € 8 voor volwassenen en € 5 voor kinderen van 4 tot 17 jaar. Kinderen onder de 4 mogen gratis naar binnen.
    Locatie: Fort Ruigenhoek, Groenekan