Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Het Popstation

Fort Ruigenhoek, Groenekan

Drie bands van de popmuziekschool aan de Biltstraat presenteren zich!

Het Popstation is een jonge, frisse popmuziekschool aan de Biltstraat. Ze hebben een talentvol team jonge docenten voor bandjes, dj’s/EDM, drummers, gitaristen, songwriters, toetsenisten, vocalisten, hiphoppers, bassisten en een popkoor voor kids en een popkoor voor volwassenen. Op Tweetakt presenteren ze drie van hun jongste bands: The Noise, Born to be Clever en Superdogs.

Wist je trouwens al dat een paar van hun studenten hebben meegedaan aan The Voice Kids? En hun eigen songs schrijven en produceren? En meespeelden in de band van Jett Rebel? Kijk op www.hetpopstation.nl voor info en ga langs voor een gratis proefles.

Het Popstation is gratis toegankelijk als je eenmaal op het fort bent. Toegangskaarten voor Fort Ruigenhoek zijn verkrijgbaar aan de kassa van het fort. Er is geen webverkoop. Kijk hier voor meer informatie over Tweetakt op Fort Ruigenhoek.

Tijden

2 juni14.00 - 15.00

Prijzen

  • €0,- Gratis
  • Toegankelijkheid

  • Extra informatie: Het Popstation is gratis toegankelijk als je eenmaal op het fort bent. Toegangskaarten voor Fort Ruigenhoek zijn verkrijgbaar aan de kassa van het fort.
    Locatie: Fort Ruigenhoek, Groenekan