Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Amartey & The Band Recraft + YOUNGBAEKANSIE + Versano

Festivalplein de Neude, Podiumkas

Een energieke vrijdagavond, met de afropop van Amartey & The Band Recraft, de beats van YOUNBAEKANSIE en de mixen van Versano.

Koop passe-partout

YOUNGBAEKANSIE

21.15 – 21.45 uur

De jonge Amsterdammer YOUNGBAEKANSIE loopt al een aardig tijdje mee in de muziekscene. Zijn sound is zwaar beïnvloed door Afrikaanse, Caribische en Surinaamse muziek, gecombineerd met hedendaagse beats. YOUNGBAEKANSIE bracht de afgelopen maanden veel tijd door in de studio met Yung Felix en Project Money om te werken aan een nieuw album. Met eerdere hits als ‘Doe je Dans’ en nummers met onder andere Bizzey, Jonna Fraser en Adja, zijn de verwachtingen voor dit album hooggespannen. En fun fact: ooit Jonna Fraser live gezien? Grote kans dat je YOUNGBAEKANSIE ook gezien hebt, als MC die het publiek aan het opzwepen was!

Amartey & The Band Recraft

22.15 – 23.15 uur

De zanger, performer en entertainer Amartey groeide op in de Bijlmer en begon al vroeg met het maken van muziek. De sounds uit moederland Ghana zijn een rode draad in alles wat hij maakt. Inmiddels mixt hij afropop, r&b, reggae & hiphop tot een zwoel, zomers geluid, wat hij in 2018 op tal van festivals, zoals Noorderslag, Kwaku en Encore, ten gehore heeft gebracht. Ook stond hij op verschillende podia, zoals De Melkweg, en in De Wereld Draait Door. Amartey is een ras-performer die geniet van het live optreden. Samen met The Band Recraft belooft het een positieve en energieke show te worden!

Versano

23.30 – 01.00 uur

Brian Kwizera, ook wel bekend als Versano is een dj uit Den Haag. Grote kans dat je hem kent van feestjes als Dopenez, Love Sensez en Vunzige Deuntjes. Zijn draaistijlen variëren van urban, house (latin), moombahton, kuduro (bubbling), hiphop tot aan EDM.

Versano vindt het belangrijk dat mensen je ‘ergens van’ kennen, daarom heeft hij jaren geleden al een begin gemaakt met eigen producties. Met ruim 20.000 volgers op SoundCloud en miljoenen streams de afgelopen jaren heeft hij al vroeg een stempel gezet in de producerscene. Hardwell, Chuckie, Sidney Samson, GTA en Diplo draaien zijn nummers. Ook staat hij tussen grote namen als Major Lazer & MHD op de Mad Decent Remixes EP en heeft hij releases op labels als Mad Decent, Top Notch en Artside!

Tijden

12 april20.30 - 1.00

Prijzen

  • €7,50 Volwassenen
  • €7,50 Tot 18 jaar
  • Toegankelijkheid

  • language no problem
  • rolstoelvriendelijk
  • Extra informatie: Na aanvang van de muziekavond is er alleen nog deurverkoop, mits de avond niet is uitverkocht.
    Locatie: Festivalplein de Neude, Podiumkas

    Koop passe-partout