Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

3voor12 Utrecht: Robin Kester + Real Derek + LOVE COUPLE

Festivalplein de Neude, Podiumkas

3voor12 Utrecht presenteert een drietal frisse Utrechtse acts: LOVE COUPLE, Robin Kester en Real Derek!

Koop passe-partout

3voor12 Utrecht zet een handvol eigenzinnige artiesten in de Podiumkas, te weten: LOVE COUPLE, Robin Kester en Real Derek. Waar je met de uit slapeloosheid ontstane liedjes van Real Derek en de dromerige harmonieën van Robin Kester op een roze wolk belandt, zet LOVE COUPLE je met een bijdehante 90’s attitude onder een koude douche van grungy gitaarwerk.

Robin Kester

20.30 – 21.00 uur

Robin Kester zong en speelde al lange tijd gitaar in verschillende bands, maar solobloed kruipt waar het gaan moet. Haar liedjes zitten vol dromerige klanken, melodieus gitaarspel en zwoele geluidseffecten, die het verfrissende geheel niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De EP Peel the Skin, die de Utrechtse in 2018 met verve afleverde, werd door een muziekpers met gespitste oren goed ontvangen. Laat je hypnotiseren door Robin in ‘Lost For a Day’.

Real Derek

21.30 – 22.00 uur

Real Derek is het nieuwste project van Doortje Hiddema (LGHTNNG) en Roy van Rosendaal (FIGGIE). Het begon allemaal met wat gitaarliedjes die tijdens eenzame slapeloze nachten zo uit het hoofd de weg naar de recorders vonden. Met als resultaat de ietwat mistige sounds die zo lekker in je hoofd gaan zitten. Er wordt hard gewerkt aan een debuut EP, waarvan de eerste single ‘Gucci Bag’ binnenkort wordt gelanceerd.

LOVE COUPLE

22.30 – 23.00 uur

Het frontduo van de vierkoppige band LOVE COUPLE stuitert zowat van het podium af als ze hun hitje Chinatown op het publiek afvuren. Het is elektrorock-mix wat de klok slaat. Met hun bijdehante 90’s attitude maken ze popliedjes kapot. De eigenzinnige zangeres, de zingende drummer, de diepe bas sound en het grungy gitaarwerk zorgen ervoor dat je nonstop aan hun lippen hangt.  

Tijden

11 april20.30 - 23.00

Prijzen

  • €7,50 Volwassenen
  • €7,50 Tot 18 jaar
  • Toegankelijkheid

  • language no problem
  • rolstoelvriendelijk
  • Koop passe-partout