(.....)

Theater Artemis

Theater Kikker, Grote zaal

Een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel.

Koop kaarten
Koop passe-partout

Een zwaar behaarde zanger zong ooit lang geleden: “Is this the real life? Is this just fantasy?” Best een lekker nummer, daar niet van. Maar wij vragen ons af waarom hij nooit een helder antwoord heeft gekregen?

Is het omdat iedereen maar denkt dat het leven normaal is, dat wij geen vragen mogen stellen? Als alles zo lekker duidelijk is, waarom voelen wij dan niks als we in onze armen knijpen? Waarom moeten wij iets snappen, dat eigenlijk niet te begrijpen is?

Overigens heeft dat hele nummer van Queen geen zak met onze voorstelling te maken. Het is gewoon maar een voorbeeld. Of mag dat ook niet meer tegenwoordig? Ga je dan na afloop zeuren bij de kassa dat de promotekst niet klopte? Moet je lekker doen. Er klopt wel meer niet.

Jetse Batelaan is zakelijk leider van Theater Artemis en heeft de afgelopen jaren een indrukwekkend oeuvre aan kindertheater opgebouwd. In 2018 was hij op Festival Tweetakt te zien met De onzichtbare man en de reprise Voorstelling waarin hopelijk niets gebeurt. Batelaan heeft een duidelijk herkenbare stijl en won in januari 2019 de Zilveren Leeuw voor Theater.

Theater Artemis uit Den Bosch maakt interactief en anarchistisch jeugdtheater. Theater dat zich, in samenspel met het publiek, niet aan zijn eigen wetten houdt. Stadsschouwburg Utrecht is co-producent van Festival Tweetakt.

Credits

Regie Jetse Batelaan
Spel Carola Bärtschiger, Elias de Bruyne en Willemijn Zevenhuijzen
Muziek Les Trucs (Toben Piel en Charlotte Simon)
Decor Theun Mosk
Kostuums Eva Koopmans
Dramaturgie Marcus Droß en Anna Wagner
Regie-assistentie Janna Pinkser
Een coproductie met Künstlerhaus Mousonturm en Ruhrtiennale 2018-2020

Selecteer kaartje

6 april16.00 - 17.15(Première)

Prijzen

  • €16,- Volwassenen
  • €10,- Tot 18 jaar
  • €10,- Student
  • €10,- CJP
  • €10,- U-pas
  • Toegankelijkheid

  • Koop passe-partout