27 maart
t/m 14 juni
Koop jouw ticket
zaterdag 28 maart

Afgelast: Stranded FM presenteert: Emile Lagarde + Peaking Lights (dj-set)

  • AL
  • muziek
  • LNP
Neude, Podiumkas
Start 20:30, Eind 23:00

Het volledige programma dat tussen 27 maart en 14 juni 2020 in verschillende theaters in Utrecht, op de Neude en op Fort Ruigenhoek zou plaatsvinden, is naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) tot onze grote spijt afgelast. Festival Tweetakt hoopt op deze manier verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Algemene informatie over de gevolgen van COVID-19 voor Festival Tweetakt, vind je hier

 

 

Utrechts internetradioplatform Stranded FM presenteert een avond met geluidskunstenaar Emile Lagarde (Sun Shy Boy) en de van oorsprong Californische producer Peaking Lights, die zonnige synthpopmelodieën combineert met dubby bassen en trage housebeats.

 

Emile Lagarde

Geluidskunstenaar, producer en choreograaf Emile Lagarde bracht eerder muziek uit onder het alias Sun Shy Boy: zo staat zijn nieuwste ep NaNaNa vol rauwe, lo-fi synthpopliedjes die melancholisch klinken maar toch een levendige kalmte in zich hebben. Inmiddels treedt hij ook op onder zijn eigen naam, waarbij hij meer elektronische en geïmproviseerde klanken combineert met het voorgaande werk van Sun Shy Boy door te spelen met live-elementen die in de ruimte aanwezig zijn. Muzikaal gezien kun je denken aan de hoek van Tirzah, Pizzagirl, en BEA1991, die een paar jaar geleden ook op Tweetakt speelde.

Peaking Lights (dj-set)

De van oorsprong Californische producer en dj Peaking Lights staat garant voor een dansbare mix van zonnige synthpopmelodieën, psychedelische gitaarlijntjes, dubby bassen, trage housebeats, echo’s van vocals en af en toe wat esoterische ambient. Niks geen play aanklikken op een laptop: zelfgemaakte en/of -geprogrammeerde drumcomputers, synths, samplers, tapes, noise-machines en mengpanelen worden gebruikt om tracks live te remixen. Niet voor niks is Peaking Lights meer dan eens geboekt voor een set op Dekmantel, een van de meest toonaangevende festivals voor elektronische muziek.

Koop jouw ticket
zaterdag 28 maart

Afgelast: Stranded FM presenteert: Emile Lagarde + Peaking Lights (dj-set)

  • AL
  • muziek
  • LNP
Neude, Podiumkas
Start 20:30, Eind 23:00

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play