27 maart
t/m 14 juni
Bokoesam
Koop jouw ticket
vrijdag 10 april

Afgelast: Sor + Bokoesam

  • AL
  • muziek
  • LNP
Neude, Podiumkas
Start 20:30, Eind 23:00

Het volledige programma dat tussen 27 maart en 14 juni 2020 in verschillende theaters in Utrecht, op de Neude en op Fort Ruigenhoek zou plaatsvinden, is naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) tot onze grote spijt afgelast. Festival Tweetakt hoopt op deze manier verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Algemene informatie over de gevolgen van COVID-19 voor Festival Tweetakt, vind je hier

 

Hiphopartiest Sor overtuigt zowel met donkere tracks als met dromerige trapbeats en Bokoesam laat zijn tracks uiteenlopen van energieke trap tot excentrieke dancehall.

 

SOR

Rapper/producer Sor maakte als onderdeel van Black Acid aanstekelijke traprap vol zware, trage bassen, en stond op het punt om als soloartiest te tekenen bij het invloedrijke hiphoplabel Noah’s Ark toen hij plotseling doof werd. Dankzij medicijnen, een gehoorapparaat én een speciale rugtas waardoor de bas voelbaar wordt door trillingen op zijn rug, kan hij nu toch weer muziek maken. Afgelopen najaar bracht hij zijn debuut Phonak uit, met collabs met o.a. Hef en Bokoesam, waarop hij veel meer gebruik maakt van synthesizers vanwege het rauwe en rijke geluid. Hoewel zijn persoonlijke problemen terug te horen zijn op Phonak, kan hij ook nog steeds in een volledige turnup gaan met dromerige en tropische trapbeats.

 

Bokoesam

De Amsterdamse rapper Bokoesam (Samuel Sekyere) was in 2015 onderdeel van het Popprijs-winnende New Wave collectief, met bijdragen op hits als ‘No Go Zone’,  ‘Hoog/Laag’, ‘Investeren in de Liefde’. Bokoesam bleef daarna niet stilzitten: er volgden ep’s, mixtapes en twee volledige albums, waarvan de singles miljoenen streams en views opleverden. Op zijn laatste, speelse album ‘Nachtvlinder’, opgenomen tijdens een muzikale reis naar Berlijn, staan samenwerkingen met o.a. Boef, Idaly, Leafs en Yung Nnelg. Met singles als ‘Mijn Schuld’, ‘Voor Jou’ en ‘2 Uur’ laat Bokoesam horen een veelzijdig artiest te zijn, met tracks die uiteenlopen van energieke trap tot excentrieke dancehall.

Koop jouw ticket
vrijdag 10 april

Afgelast: Sor + Bokoesam

  • AL
  • muziek
  • LNP
Neude, Podiumkas
Start 20:30, Eind 23:00

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play