27 maart
t/m 14 juni
Koop jouw ticket
vrijdag 27 maart

Afgelast: Skinny Pelembe + 4b2m

  • AL
  • muziek
  • LNP
Neude, Podiumkas
Start 20:30, Eind 23:00

Het volledige programma dat tussen 27 maart en 14 juni 2020 in verschillende theaters in Utrecht, op de Neude en op Fort Ruigenhoek zou plaatsvinden, is naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) tot onze grote spijt afgelast. Festival Tweetakt hoopt op deze manier verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Algemene informatie over de gevolgen van COVID-19 voor Festival Tweetakt, vind je hier

 

 

De Engelse multi-instrumentalist Skinny Pelembe combineert zijn Zuid-Afrikaanse roots met spirituele soul, jazzy nineties hiphop en eclectische elektronica, en bandleden van De Staat, Jo Goes Hunting en St. Tropez maken als 4b2m een spannende mix van geestverruimende pop, r&b-krautrock en funky disco.

 

Skinny Pelembe

Psychedelische afro-soul is in een notendop wat je kunt verwachten van Skinny Pelembe. De Engelse multi-instrumentalist combineert zijn Zuid-Afrikaanse roots met jazzy nineties hiphop en spirituele soul door vernuftige samples, lo-fi beats, Afrikaanse percussie, ontspannen gitaar en doordringende zang bij elkaar te gooien. Vorig jaar verscheen zijn debuutalbum Dreaming Is Dead Now, een verzameling eclectische nummers die intrigeert door de veelheid aan stijlen die bijzonder goed samen blijken te gaan. De muzikale alleskunner zingt, schrijft, produceert én speelt alle instrumenten zelf in op zijn album en staat daarnaast bekend om zijn aanstekelijke enthousiasme tijdens liveshows ­– na veelbelovende concerten op Motel Mozaïque, Super-Sonic Jazz en Crossing Border is nu Utrecht aan de beurt.

4b2m

De afkorting 4b2m ziet er op het eerste gezicht misschien uit als een ingewikkelde formule, maar in realiteit staat het gewoon voor four brothers two mothers. Broertjes Rocco (De Staat) en Jimmi (Joe Goes Hunting) Heuting en Teun en Cas Hieltjes (St. Tropez, Go Back To The Zoo) vormen gezamenlijk dit nieuwe project en maken een spannende mix van geestverruimende pop, r&b, krautrock, disco en lome funk. Niet voor niks zijn de heren gevraagd om op festivals als Wildeburg en Grasnapolsky te spelen of het voorprogramma van Jungle By Night te verzorgen, want deze uit de klauwen gelopen mengelmoes van muziekstromingen pakt verrassend dansbaar uit.

 

 

Koop jouw ticket
vrijdag 27 maart

Afgelast: Skinny Pelembe + 4b2m

  • AL
  • muziek
  • LNP
Neude, Podiumkas
Start 20:30, Eind 23:00

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play