27 maart
t/m 14 juni
nl en
© Remke Spijkers
zaterdag 4 april

Afgelast: RAAR

Het Filiaal theatermakers
  • 4+
  • theater
Theaterschool Utrecht, Torenzaal
Start 13:00, Eind 13:35

Het volledige programma dat tussen 27 maart en 14 juni 2020 in verschillende theaters in Utrecht, op de Neude en op Fort Ruigenhoek zou plaatsvinden, is naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) tot onze grote spijt afgelast. Festival Tweetakt hoopt op deze manier verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Algemene informatie over de gevolgen van COVID-19 voor Festival Tweetakt, vind je hier

 

Een kleine ode aan de grote mens, vol liedjes, muziek en slapstick.

 

Mensen zijn vreemde wezens. Zeker volwassenen. Ze zeggen nee tegen taart, ze dragen alleen een gek hoedje als de rest ook een gek hoedje op heeft en ze durven nooit toe te geven dat ze iets niet weten. Hoogste tijd om dat eens te bestuderen.

RAAR is een komische en fysieke voorstelling over twee grote mensen die vreemd gedrag vertonen. Omdat ze koste wat kost niet raar willen overkomen op de ander, belanden ze in de meest absurde situaties. Met liedjes, muziek en slapstick brengen Floyd Koster en Henke Tuinstra een kleine ode aan de grote mens.

over de makers

Het Filiaal theatermakers maakt voorstellingen voor families en het basisonderwijs. Spel, muziek, objecten, beeldende kunst, wetenschap en live voor je neus gemaakte film worden steeds weer op een andere manier gecombineerd. De voorstellingen zitten altijd vol verbeeldingskracht.
Henke Tuinstra was eerder bij Het Filiaal theatermakers te zien in de voorstellingen Een ijskoud wonder, De grote illusionist en Spoor. Samen met Floyd Koster vormt ze het duo FLOYD&HENKE. Ze maakten voor BonteHond de voorstelling Revolution Starts Now. Bij het maken van RAAR werken ze samen met Filiaalcomponist Gábor Tarján, een grote wens van hen beiden. Eva Gouda schrijft prikkelende theaterteksten, onder andere voor de voorstelling Dit is geen Theater, een voorstelling die in 2016 en 2017 op Tweetakt te zien was.

zaterdag 4 april

Afgelast: RAAR

Het Filiaal theatermakers
  • 4+
  • theater
Theaterschool Utrecht, Torenzaal
Start 13:00, Eind 13:35

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Korting? Passe-partout!

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Korting? Passe-partout!
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play