27 maart
t/m 14 juni
© Baudouin Willemart
Koop jouw ticket
vrijdag 3 april

Afgelast: LO-FI LE-VI + YellowStraps

  • AL
  • muziek
  • LNP
Neude, Podiumkas
Start 20:30, Eind 23:00

Het volledige programma dat tussen 27 maart en 14 juni 2020 in verschillende theaters in Utrecht, op de Neude en op Fort Ruigenhoek zou plaatsvinden, is naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) tot onze grote spijt afgelast. Festival Tweetakt hoopt op deze manier verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Algemene informatie over de gevolgen van COVID-19 voor Festival Tweetakt, vind je hier

 

LO-FI LE-VI laat zijn gevoelige lo-fi indiepop met een vleugje r&b horen en de Belgische broers van YellowStraps maken een combinatie van warme neosoul en aanstekelijke r&b.

 

LO-FI LE-VI

Slaapkamerpopproducent LO-FI LE-VI had al 200.000 volgers op SoundCloud voordat hij ook maar iets aan muziek uitgebracht had, en dat had allemaal te maken met een video die Tyler, The Creator retweette met de boodschap “I LIKE THIS DUDE”. Daarna is het hard gegaan, want inmiddels heeft hij miljoenen streams binnengeharkt, nam hij een video op binnen de invloedrijke Youtube-serie Colors en bracht hij in twee jaar tijd twee ep’s uit met zijn kenmerkende, gevoelige lo-fi-liedjes: indiepop met een vleugje r&b en een grote dosis aandoenlijke onhandigheid. Afgelopen najaar toerde hij in het kader van de Popronde het hele land door en daarna had hij een gewilde spot op Noorderslag.

YellowStraps

De Belgische broers YellowStraps zijn altijd druk met het oproepen van een heel specifieke sound: een dromerige combinatie van warme, elektronische beats met soulvolle hiphop en jazz. Begin dit jaar kwam hun laatste ep Goldress uit, met lome soul- en aanstekelijke r&b-melodieën die met recht een aanrader voor liefhebbers van Daniel Caesar, Mount Kimbie en Sampha te noemen zijn. Op Goldress komt de soulvolle zang over kabbelende instrumentals extra goed uit de verf en dat is een zegen voor onze oren.

Koop jouw ticket
vrijdag 3 april

Afgelast: LO-FI LE-VI + YellowStraps

  • AL
  • muziek
  • LNP
Neude, Podiumkas
Start 20:30, Eind 23:00

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play