26 augustus t/m 19 september 2021
Koop jouw ticket
vrijdag 3 september

KIER

hetpaleis / Kim Karssen & Hendrik Kegels
  • 4+
Locatie later bekend
Start 00:00, Eind 00:00

Onbegrensde fantasie ligt op je te wachten achter een openstaande deur

KIER neemt je mee op een ruimtereis naar het rijk van de verbeelding. Een reis waar sterren, planeten en kometen je om de oren vliegen. Een reis waarbij de vraag ‘of het allemaal waar is’ overbodig wordt.

Waar alles waarheid is,
waar alles wat kan mogelijk is
en alles wat niet mogelijk is, kan.
Waar sterren rozen zijn
en bloemen vloeibaar als het moet.
Waar niemand iets weet
maar we allemaal weten dat we niets weten.
Of misschien is het gewoon
iets blauws met roze vacht en grote ogen.

Kim Karssen en Hendrik Kegels tasten de grenzen van hun fantasie af. Ze stellen de waarheid zo lang mogelijk uit om het onbekende onbekend te laten. Want in wat je nog niet kent, schuilen duizend mogelijkheden in plaats van één waarheid. Is het niet veel leuker als alles mogelijk blijft? Als de deur altijd op een kier blijft staan?

Over de makers
hetpaleis
 is een podiumkunstenhuis voor kinderen, jongeren en kunstenaars in het centrum van Antwerpen en het grootste jeugdtheater in de Benelux. hetpaleis maakt, presenteert en organiseert theater- en dansproducties, muziekperformances, kunsteducatieve workshops en andere activiteiten, en wil dat alles toegankelijk maken voor een breed en superdivers publiek.

Kim Karssen en Hendrik Kegels (1996) zijn beide in 2018 afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht. Kim Karssen maakte in de zomer van 2019 indruk met Bloomsbury, een samenwerking met performer Florian Myjer, en een operahit op de Parade Tisch und hihi Tränen. Hendrik Kegels maakte eerder voorstellingen bij Frascati in Amsterdam en Het Laagland in Sittard.

Koop jouw ticket
vrijdag 3 september

KIER

hetpaleis / Kim Karssen & Hendrik Kegels
  • 4+
Locatie later bekend
Start 00:00, Eind 00:00
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play