26 augustus t/m 19 september 2021
Koop jouw ticket
zaterdag 18 september

Het dier, het dier en het beestje

Theater Artemis
  • 8+
Locatie later bekend
Start 00:00, Eind 00:00

Een gezongen fabel over een doodgewoon meisje van acht.

Een hond loopt iedere ochtend met twee dino’s naar haar basisschool. In de klas van meester octopus heeft ze veel lol, maar ook wat moeite met opletten. Een haai komt haar eens observeren in de klas. Hoe kunnen ze haar beter helpen? Moet ze niet eens gaan kijken op een andere school? Met knikkende poten stapt ze in het taxibusje van het nijlpaard. Hebben ze daar ook zo’n lieve meester? En hoe moet het in de lente met haar kinderfeestje?

In een kijkdoos vol dieren, gevoelige snaren en goede bedoelingen maakt Theater Artemis van hele gewone dingen een dromerige ‘musical’. Een fabelachtige voorstelling met live zang en muziek over interne begeleiders, badmintonnen en net even anders zijn.

‘De originaliteit in Het dier, het dier en het beestje is ongeëvenaard.’ – De Volkskrant

‘Het is razendknap hoe Batelaan met zijn bizarre musical een ontregelende balans weet te treffen tussen humor en drama: de vorm is intens geestig, maar ook de hartverscheurende eenzaamheid van Sterre blijft voelbaar.’ – NRC

Over de maker:
Jetse Batelaan is artistiek leider van Theater Artemis en won de afgelopen jaren verschillende prijzen voor zijn voorstellingen. Zo won hij als eerste Nederlander de Zilveren Leeuw voor theater op de Biënnale van Venetië, voor zijn vernieuwende benadering van theater.

Koop jouw ticket
zaterdag 18 september

Het dier, het dier en het beestje

Theater Artemis
  • 8+
Locatie later bekend
Start 00:00, Eind 00:00
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play