27 maart
t/m 14 juni
nl en
Detective Le Schmou_Kajetan Uranitsch_Tweetakt
© Mcklin Fotografie
Koop jouw ticket
woensdag 1 april

Afgelast: Detective Le Schmou

Kajetan Uranitsch / Tweetakt
  • 6+
  • theater
Neude, Podiumkas
Start 16:00, Eind 17:00

Het volledige programma dat tussen 27 maart en 14 juni 2020 in verschillende theaters in Utrecht, op de Neude en op Fort Ruigenhoek zou plaatsvinden, is naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) tot onze grote spijt afgelast. Festival Tweetakt hoopt op deze manier verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Algemene informatie over de gevolgen van COVID-19 voor Festival Tweetakt, vind je hier

 

Wegens succes op herhaling! Absurd meemaaktheater voor jonge speurneuzen.

Ha fijn, weer een zaak om op te lossen voor Detective Le Schmou. Gedoe in het theater. Misdaad. Wat is er gebeurd? Waar zijn de sporen om naar te speuren? Verdachten om te verdenken? Le Schmou stroopt zijn mouwen op en klopt zichzelf op de schouder. Geen raadsel is hem te groot. Hij is de beste geheim agent die er bestaat.

Maar detective Le Schmou is ook een betweter. Een nieuwsgierig mannetje dat overal zijn neus insteekt. En hij verdenkt iedereen. Iedereen! Soms brengt dat wantrouwen hem een ​​stapje verder. Soms is hij terug bij af.

Detective Le Schmou laat zien hoe de recherche te werk gaat, hij toont de trucs van het sporenonderzoek, wijst op belangrijke aanwijzingen. Bij al dat gespeur heeft hij de hulp van het publiek nodig. Dus, ben je taai, moedig en durf je mee te doen? Help dan Detective Le Schmou bij het vinden van de dader.

Detective Le Schmou is een Tweetakt-productie die in 2018 te zien was als work-in-progress op Fort Ruigenhoek en in 2019 in de Trekkerschuur op de Neude.

over de maker

Kajetan Uranitsch is een Oostenrijkse theatermaker en speler. Hij studeerde in 2016 af van de Mime School in Amsterdam. Hij speelde onder andere bij Schweigman&, Theater Artemis en Golden Palace, en was betrokken bij de oprichting van Kompanie Freispiel in Wenen. Met dat gezelschap is hij dit jaar ook op Tweetakt te zien met de voorstelling Siebensachen (5+).

Koop jouw ticket
woensdag 1 april

Afgelast: Detective Le Schmou

Kajetan Uranitsch / Tweetakt
  • 6+
  • theater
Neude, Podiumkas
Start 16:00, Eind 17:00

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play