27 maart
t/m 14 juni
© Derk Stenvers
Koop jouw ticket
woensdag 1 april

Afgelast: Are You Famous Around Here?

Werkplaats Walhalla
  • 12+
  • theater
Theater Kikker, Kleine Zaal
Start 19:00, Eind 20:15

Het volledige programma dat tussen 27 maart en 14 juni 2020 in verschillende theaters in Utrecht, op de Neude en op Fort Ruigenhoek zou plaatsvinden, is naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) tot onze grote spijt afgelast. Festival Tweetakt hoopt op deze manier verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Algemene informatie over de gevolgen van COVID-19 voor Festival Tweetakt, vind je hier

 

This is your one and only opportunity to do something that no one has done before and that no one will copy again throughout human existence!

 

Dit is dé nieuwe voorstelling over het kennen van je authentieke-ik en het effect van Social Media op onze generatie. De makers van deze voorstelling ondernemen iets dat nooit eerder is gedaan en dat, als het eenmaal is uitgevoerd, niet zal worden nagevolgd. Ze zijn Hamlet, staan aan de kust en spreken met de branding BLABLABLABLABLABLA.

DAT IS VERSCHRIKKELIJK.

Dat is al honderd keer gemaakt.

Dat klopt.

Zie het als een opoffering omwille van de tijdsgeest.

Tegen smaak en eigenwaarde in persen de makers deze even hilarische als pijnlijke zoektocht naar hun échte zelf er uit. Hoe laten we onze voetstappen achter op deze wereld, hoe blijven we FOREVER YOUNG, leven we FOREVER en worden we FAMOUS? Gewapend met Rousseau in de ene hand en Het einde van de Grote Verhalen in de andere, doen Dalith Tempert, Elène Zuidmeer & Katelijne Beukema een gooi naar de maakbaarheid van onze tijd.

 

over de makers

Werkplaats Walhalla is een kleinschalig podium en een productiehuis voor professionele talentontwikkeling gevestigd in Rotterdam-Katendrecht. Walhalla richt zich op talentvolle net-afgestudeerde theatermakers.

Katelijne Beukema studeerde in 2018 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (Acteursopleiding) en speelde onder andere in Platonov van Koos Terpstra, in Die Welt in der wir leben, in Byte Me! en in Wholesale Destruction van Zarah Bracht.

Dalith Tempert studeerde Theatre and Education aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en richtte zich daarna, naast acteren, op het schrijven en regisseren van onder meer: We promise it won’t be boring (regie/tekst/spel) en Richard de Huismuis (regie/tekst), beiden in samenwerking met Moos Producties.

Elène Zuidmeer volgde de acteursopleiding aan de Toneelschool ArtEZ in Arnhem. Ze acteerde in: You can jump, Toneelgroep Oostpool/Boogeardt en Van der Schoot, Waterfabriek van De Peergroup, Moeders te koop, Superloeser en WC Monster.

Silke van Kamp studeerde in 2018 af aan de regieopleiding van Toneelacademie Maastricht. Ze werkt als regisseur en dramaturg. Haar afstudeervoorstelling ontving lovende kritieken en werd genomineerd voor de BNGBank theaterprijs 2019 voor jong talent. In de zomer van 2019 werkte Van Kamp aan ZUSJE.

Koop jouw ticket
woensdag 1 april

Afgelast: Are You Famous Around Here?

Werkplaats Walhalla
  • 12+
  • theater
Theater Kikker, Kleine Zaal
Start 19:00, Eind 20:15

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!

prijzen

  • Volwassenen€ 7,50
  • Tot 18 jaar€ 7,50
Koop jouw ticket Korting? Passe-partout!
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play