27 maart
t/m 14 juni
Koop jouw ticket
zondag 19 april

Afgelast: Escaperoom

Klimaatpiraat
  • 6+
Fort Ruigenhoek, Fortbunker
Start 11:30, Eind 12:15

Het volledige programma dat tussen 27 maart en 14 juni 2020 in verschillende theaters in Utrecht, op de Neude en op Fort Ruigenhoek zou plaatsvinden, is naar aanleiding van de maatregelen die het RIVM adviseert met betrekking tot het Coronavirus (COVID-19) tot onze grote spijt afgelast. Festival Tweetakt hoopt op deze manier verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. Algemene informatie over de gevolgen van COVID-19 voor Festival Tweetakt, vind je hier

 

 

Een ervaring waarin jij het middelpunt bent van het verhaal.


Wat is klimaatverandering? En hoe kun jij er iets tegen doen? In deze spannende escaperoom moet je dat te weten komen én duidelijk maken aan de klimaatpiraat, een meedogenloze zakenpersoon. De klimaatpiraat gelooft niet in al dat gezeur over het klimaat. “Laat dat ijs maar lekker smelten”, zegt hij. Hij wil zelfs een nieuw milieuonvriendelijk bedrijf starten! Het is aan jou om de klimaatpiraat ervan te overtuigen dat hij dat niet moet doen. Daarvoor kun je in de escape room klimaatclips vinden van over de hele wereld. Lukt het jou om de klimaatpiraat te overtuigen en op tijd te stoppen? Speel deze mobiele interactieve escape room, voor het te laat is!

 

over de makers

 

Stichting Helden, ontstaan in 2015, maakt theatrale producties vanuit gamedenken en gametechnieken. Ook ontwikkelt Stichting Helden cultuuronderwijs, waarbij kinderen leren vanuit gamification. Stichting Helden vindt dat alle kinderen recht hebben op uitdagende cultuureducatie.
Charlie Duran volgde na een afgeronde communcatieopleiding een dansopleiding aan de AHK. Via een van zijn dansdocenten belandde hij op een vmbo met leerwegondersteuning, om les te geven. Daar werd de basis gelegd voor Stichting Helden, waar hij nu strategisch leider is.
Mirjam Marks werkte na een studie Theaterwetenschap als ‘alles’-assistent bij VPRO Jeugd televisie. Sindsdien maakt ze jeugddocumentaires en geeft ze filmworkshops. Voor Tweetakt stelde ze eerder programma’s samen rond jeugddocumentaires (Tussen kunst & kids 2017 en Over helden en dromen 2019)
Underdocs 4 UP stories (Mirjam Marks) staat voor het delen van en podium geven voor verhalen van en voor iedereen.

Koop jouw ticket
zondag 19 april

Afgelast: Escaperoom

Klimaatpiraat
  • 6+
Fort Ruigenhoek, Fortbunker
Start 11:30, Eind 12:15
onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play