16 juni t/m 2 juli 2023

woensdag 21 december 2022

Vacature: stagiair(e) marketing & communicatie

Festival Tweetakt zoekt stagiair(e) marketing & communicatie voor Tweetakt 2023 

Over Festival Tweetakt
Festival Tweetakt is een festival vol theater, dans, muziek, beeldende kunst en interactieve installaties. Door jonge talenten en bekende namen, uit Utrecht, uit Nederland en België, maar ook van ver daarbuiten. Het programma is geschikt voor alle leeftijden, van kleuters tot jongeren tot opa’s en oma’s. Festival Tweetakt duurt drie weken en vindt plaats op verschillende locaties in stad: de bruisende Neude, midden in het centrum, het avontuurlijke, groene eiland Fort Ruigenhoek en in diverse theaters in Utrecht. De volgende editie vindt plaats van 16 juni t/m 2 juli 2022. Meer zien van het festival? Bekijk onze Instagram of de TikTok hieronder.

@festivaltweetakt

Laatste week begonnen! 🚨 T/m zondag 10 juli zie je gratis muziek, theater & kunst op Festival Tweetakt in Utrecht 🤩🎉 #festivals #summervibes #utrecht #utrechthotspot

♬ Golden – Harry Styles

Stageomschrijving
Op de communicatieafdeling brengen we het programma van het festival op allerlei verschillende manieren onder de aandacht: via sociale media, persberichten, posters, flyers, advertenties en meer. Als stagiair publiciteit ondersteun je de afdeling bij allerlei verschillende taken. Je zet het programma online, vraagt een nieuwe foto op bij een theatergezelschap, bedenkt en maakt een video voor een Instagrampost, schrijft een mail voor kaartkopers of denkt mee over hoe we het festivalhart kunnen inrichten. Er is veel ruimte om te doen wat je leuk vindt, eigen ideeën aan te dragen en iets nieuws te leren. De stage is tussen februari/maart en juli, overleg over de begin en einddatum is mogelijk. Het is fijn als je ruim beschikbaar bent op do-zo tijdens de festivalperiode (16-18 juni, 22-25 juni, 29-2 juli).

Wij bieden:
– een gezellige, inspirerende en dynamische werkomgeving
– een enthousiast en bevlogen team met veel jonge mensen
– een breed netwerk in de theater-, muziek-, festival- en kunstsector
– gratis heel veel mooie voorstellingen en concerten ontdekken tijdens het festival
– een stagevergoeding van €300,- per maand

Lijkt het je leuk om onze nieuwe stagiair(e) marketing en communicatie te worden? Stuur per e-mail een motivatie plus CV naar Roos Wolthers via r.wolthers@tweetakt.nl, o.v.v. ‘stage marketing en communicatie’. Vragen kunnen ook naar dit e-mailadres gestuurd worden.

We zoeken ook een stagiair(e) productie.

Festival Tweetakt streeft naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van onze samenleving. Wij vinden een inclusieve werkomgeving, waarbinnen verschillende perspectieven worden gehoord, van essentieel belang. Onze deuren en vacatures staan nadrukkelijk open voor iedereen.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play