25 juni t/m 10 juli 2022

donderdag 23 december 2021

VACATURE: Productieleider

Wij zoeken per direct een ervaren productieleider.

Festival Tweetakt zoekt een

ervaren productieleider

(per direct, 32 uur of in overleg)

Festival Tweetakt zoekt een flexibel, enthousiast, oplossingsgericht producent met uitstekende organisatorische vaardigheden.

Over Festival Tweetakt
Festival Tweetakt in Utrecht is een kunstenfestival voor iedereen. Met theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst, interactieve installaties en meer. Door jonge talenten en ervaren makers, uit Utrecht, uit Nederland en België, maar ook van ver daarbuiten. En geschikt voor alle leeftijden, van kleuters tot jongeren tot opa en oma. De volgende editie vindt plaats van 23 juni t/m 10 juli 2022. Meer informatie is te vinden op www.tweetakt.nl

Functieomschrijving
Festival Tweetakt zoekt een productiemedewerker in de voorbereiding van en tijdens Festival Tweetakt. Als producent draag je zorg voor planning, organisatie en ondersteuning van het theater-, dans- en muziekprogramma.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met de volgende eigenschappen:
· relevante werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de culturele sector
· flexibel, georganiseerd, stressbestendig en oplossingsgericht
· goede communicatieve vaardigheden
· enthousiaste houding

Wij bieden
· een dynamische werkomgeving
· een enthousiast en bevlogen team bestaande uit veelal jonge mensen
· een aanstelling voor 4 dagen per week
· salariëring in overleg, met CAO Nederlandse Podia als richtlijn

Geïnteresseerd?
Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en CV, kun je per mail sturen aan Wytske Mullenders via w.mullenders@tweetakt.nl, o.v.v. ‘sollicitatie productieleider’. We laten je dan in de week van 10 januari laten weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Kort daarna zullen de gesprekken plaatsvinden.

Festival Tweetakt streeft naar een divers en inclusief personeelsbeleid en nodigt daarom mensen van verschillende (culturele) achtergronden van harte uit om te reageren.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play