16 juni t/m 2 juli 2023

woensdag 21 december 2022

Vacature: kaartverkoopcoördinator

Festival Tweetakt zoekt een

kaartverkoopcoördinator

(vanaf februari, 8-32 uur)

 

Over Festival Tweetakt
Festival Tweetakt in Utrecht is een kunstenfestival voor iedereen. Met theater- en dansvoorstellingen, muziekoptredens, beeldende kunst, interactieve installaties en meer. Door jonge talenten en ervaren makers, uit Utrecht, uit Nederland en België, maar ook van ver daarbuiten. En geschikt voor alle leeftijden, van kleuters tot jongeren tot opa en oma. De volgende editie vindt plaats van 16 juni t/m 2 juli 2023.

Functieomschrijving
De kaartverkoopcoördinator beheert het ticketingsysteem voor de kaartverkoop van Festival Tweetakt 2023 en fungeert tevens als eerste aanspreekpunt voor kaartverkoopgerelateerde zaken voor de interne organisatie, gezelschappen, makers en kunstenaars die op het festival spelen en het publiek. De kaartverkoopcoördinator maakt deel uit van het marketing & communicatieteam en speelt een belangrijke (ondersteunende & meedenkende) rol in de marketingcampagne voor de nieuwe editie van het festival. Daarnaast draag je zorg voor de werving en aansturing van het kaartverkoopteam tijdens het festival. Je wordt ondersteund door subcoördinatoren kaartverkoop.

Wat vragen wij van jou?
– Je bent flexibel, representatief en klantgericht.
– Je bent besluitvaardig, stressbestendig en altijd op zoek naar de oplossing, ook op momenten waarop het opeens druk kan zijn.
– Je bent communicatief vaardig, in woord en geschrift.
– Je hebt bij voorkeur al ervaring met het werken met ticketsystemen.
– Je werkt secuur.
– Je hebt affiniteit met marketing.

Waaruit bestaan je werkzaamheden?
– het beheren van het ticketingsysteem (Active Tickets) voor de kaartverkoop. Voorstellingen online zetten, capaciteit- en prijzenschema’s beheren en aanpassen.
– het verwerken van de financiële gegevens betreffende de kaartverkoopinkomsten voor rapportages.
– de kaartverkoopstanden in aanloop naar en tijdens het festival nauwlettend in de gaten houden en dit proactief bespreken met het marketingteam.
– maken van bezoekersanalyses uit de kaartverkoopdatabase.
– werving en aansturing van het kassateam tijdens het festival. Je zorgt voor een soepele manier van werken voor het kassateam en lost operationele problemen op.

Wij bieden:
– een dynamische omgeving met een enthousiast en bevlogen team.
– een aanstelling/zzp contract vanaf mid februari t/m juni met dagen in overleg (opbouwend 1 tot 4 dagen) + afronding van het festival in juli met dagen in overleg (totaal ongeveer 8 werkdagen)
– salariëring in overleg, met CAO Nederlandse Podia als richtlijn.

Geïnteresseerd? Je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en CV, kun je per mail sturen aan Alinda van Helden via a.vanhelden@tweetakt.nl, o.v.v. ‘sollicitatie kaartverkoopcoördinator’. Wij laten je dan zo snel mogelijk weten of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Festival Tweetakt streeft naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van onze samenleving. Wij vinden een inclusieve werkomgeving, waarbinnen verschillende perspectieven worden gehoord, van essentieel belang. Onze deuren en vacatures staan nadrukkelijk open voor iedereen.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play