27 maart
t/m 14 juni
Nieuws

woensdag 11 maart 2020

Muziekprogramma (bíjna) compleet!

Met zeven nieuwe namen – Vic Willems, Someone, ADF Samski, Bokoesam, Rey Tranquilo, Wally A$M en Emile Lagarde – is het muziekprogramma van Festival Tweetakt 2020 bíjna compleet.

Bokoesam

Van 27 maart tot en met 12 april kun je elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag in onze Podiumkas op de Neude terecht voor live-optredens, en het programma daarvan is bíjna – hou die zondagmiddagen nog even in de gaten! – helemaal bekend. Nadat we eerder al Portland, Skinny Pelembe, LO-FI LE-VI, la loye, Yellowstraps, SOR, Peaking Lights, 4b2m, TESSEL en Bitter Moon hadden aangekondigd, zijn vandaag Vic Willems, Someone, ADF Samski, Bokoesam, Rey Tranquilo, Wally A$M en Emile Lagarde aan het muziekprogramma toegevoegd. Voor ieder wat wils: van soulvolle hiphop tot dromerige indie en van dansbare elektronica tot melancholische singer-songwriters. Klik op de koppen in het overzicht hieronder voor meer informatie en kaartjes!

vr 27 maart: Skinny Pelembe + 4b2m

De Engelse multi-instrumentalist Skinny Pelembe combineert Zuid-Afrikaanse roots met spirituele soul, jazzy nineties hiphop en eclectische elektronica. 4b2m bestaat uit bandleden van De Staat, Jo Goes Hunting en St. Tropez en speelt een spannende mix van geestverruimende pop, r&b-krautrock en funky disco.

za 28 maart: Stranded FM presents Emile Lagarde + Peaking Lights (dj-set)

Utrechts internetradioplatform Stranded FM presenteert een avond met geluidskunstenaar Emile Lagarde (Sun Shy Boy) en de van oorsprong Californische producer Peaking Lights, die zonnige synthpopmelodieën combineert met dubby bassen en trage housebeats.

do 2 april: la loye + Portland

la loye maakt lieftallige indiefolk met fluisterzang, donkere instrumentatie en openhartige teksten die je niet onberoerd laten, en het Belgische Portland brengt dromerige, melancholische liedjes met goed doordachte songstructuren, prachtige samenzang en een gelaagde sound.

vr 3 april: LO-FI LE-VI + YellowStraps

LO-FI LE-VI brengt gevoelige lo-fi indiepop met een vleugje r&b en aandoenlijke onhandigheid, en de Belgische broers van Yellowstraps maken een combinatie van warme neosoul en aanstekelijke r&b.

za 4 april: Wally A$M + Rey Tranquilo + ADF Samski

Deze avond is het tijd voor hiphop van Nederlandse bodem: Wally A$M wisselt introspectieve raps af met zorgvuldig ingezongen melodieën, Rey Tranquilo combineert vibey tunes met een speelse flow en persoonlijke lyrics, en ADF Samski laat zich vooral inspireren door oldschool hiphop en de drillscene.

do 9 april: 3voor12 Utrecht presenteert TESSEL + Vic Willems (albumreleaseshow)

3voor12 Utrecht presenteert indiesurfband TESSEL, die je meevoert langs gelaagde songs met dromerige jams van galmende gitaren, vuige drums en eigenzinnige baslijnen, en de albumreleaseshow van Vic Willems, die intieme, melancholieke luisterpop met persoonlijke teksten op een laagje elektronica maakt.

vr 10 april: Sor + Bokoesam

Hiphopartiest Sor overtuigt zowel met donkere tracks als met dromerige trapbeats en Bokoesam laat zijn tracks uiteenlopen van energieke trap tot excentrieke dancehall.

za 11 april: Someone + Bitter Moon

Psychpop-georiënteerde wegdroommuziek van Someone en tropische, groovy popsongs afgewisseld met filmische soundscapes van het Zwitserse dreampopduo Bitter Moon.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play