26 augustus t/m 19 september 2021

zondag 29 augustus 2021

Muziek in het tweede weekend (2-5 sept)

Een Kaper | donderdag

Een Kasper maakt Nederlandstalige liedjes over dingen waar hij niet helemaal trots op is, of zich zelfs voor schaamt, zoals de problemen in zijn liefdesleven. Een beetje ongemakkelijk, maar vooral ook herkenbaar. ‘Ik geef anderen advies, zeg ‘communicatie is key’, maar doe het zelf niet.’

> reserveer je gratis kaartje

Djurre de Haan | vrijdag

In de ‘indiepop voor beginners’ van Djurre de Haan worden gevoelige onderwerpen op een luchtige manier aangesneden. De liedjes zijn geschikt voor ouders en kinderen en staan vol met zinnetjes die je niet meer uit je hoofd krijgt.

> reserveer je gratis kaartje

Honingbeer | vrijdag

Honingbeer is het solo-project van violiste Marthe Lasthuis. Ze heeft een klassieke conservatorium achtergrond en combineert nu klassieke viool met elektronica, geïnspireerd door artiesten als Nils Frahm. Door haar muziek ontdek je de viool opnieuw.

> reserveer je gratis kaartje

Shoko Igarashi | vrijdag

Shoko heeft een reeks kleurrijke elektronische liedjes op haar naam staan, waarin je heel veel verschillende invloeden terughoort, waaronder die van Earth Wind & Fire, Japanese City-Pop, jazzfusion uit de jaren 70 en anime-filmmuziek.

> reserveer je gratis kaartje

Tapedag | vrijdag

Keez Groenteman speelde o.a. voor Altin Gün, Skip & Die en Jacco Gardner. Zijn solo-project Tapedag is geïnspireerd door de klank en sfeer van versleten cassettes die werden afgespeeld in warenhuizen in jaren 90, die volstonden met instrumentale hits, b-kantjes en originele muzak.

> reserveer je gratis kaartje

Johan Wiersma & Matthijs van Delft | zaterdag

Accordeonist Johan Wiersma (2002) deed mee aan de Zapp Music Challenge, trad op in een voorprogramma van het Radio Filharmonisch Orkest en won de eerste prijs tijdens de nationale finale van het Prinses Christina Concours. Hij studeert aan het Conservatorium van ArtEZ.

Gitarist Matthijs van Delft speelde tijdens Festival Zeeland Klassiek gespeeld, met het Metropole Orkest, bij Podium Witteman, op het Grachtenfestival en in het Koninklijk Paleis op de Dam. In september gaat hij naar de zesde klas van zijn middelbare school.

> reserveer een gratis kaartje

Oorspel | zaterdag

In Oorspel ben je als bezoeker ook meteen een mede-uitvoerder van het concert. Niet door zelf een instrument te bespelen, maar door soms je vingers in je oren te steken. Zo worden harde klanken zacht en wat ver weg klinkt komt ineens dichtbij.

> koop een kaartje

Maarten Vos & Nils Davidse | zaterdag

Cellist Maarten Vos en pianist Nils Davidse delen hun liefde voor modulaire synthesizers en hedendaagse elektronische muziek. Ze begonnen samen te experimenteren. Die kleurrijke improvisaties resulteerden in het album Superbloom.

> reserveer je gratis kaartje

Akil Lamdahhi & Abdul Ziani | zondag

Akil Lamdahhi groeide op in een muzikale familie en richtte diverse muziekensembles op, waaronder Orchestre Ismalia en Lamchael, waarmee hij Soussia (Berbermuziek uit het zuiden van Marokko), Charki (muziek uit het Midden-Oosten) en Raï (de Noord-Afrikaanse popmuziek) maakt.

> reserveer je gratis kaartje

Ido Hoogendoorn | zondag

Ido Hoogendoorn droomt ervan om pionier te worden in de volgende generatie rap. Zijn stijl is intens, intrigerend, melancholisch en soms duister. Met zijn gevoelige teksten hoopt hij het taboe op praten over emoties te doorbreken.

> reserveer je gratis kaartje

Kun je niet wachten tot komend weekend? Via onze Spotify-afspeellijst kom je alvast helemaal in de festivalsfeer.

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play