27 maart
t/m 14 juni
Nieuws

woensdag 26 februari 2020

Eerste namen muziekprogramma bekend!

Behalve theater, dans en kunst is er ook weer een aanstekelijk muzikaal programma met live-optredens van nieuwe, aanstormende talenten en bekende artiesten uit binnen- en buitenland op de Neude.

Portland (© Zeb Coune)

Van 27 maart tot en met 12 april zijn er elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag live-optredens in onze Podiumkas op de Neude, en de eerste namen zijn inmiddels bekend: Portland, Skinny Pelembe, LO-FI LE-VI, la loye, Yellowstraps, SOR, Peaking Lights, 4b2m, TESSEL en Bitter Moon. Van dromerige indie tot soulvolle hiphop en van dansbare elektronica tot melancholische singer-songwriters. De laatste toevoegingen aan het muziekprogramma worden de komende weken bekend gemaakt!

vr 27 maart: Skinny Pelembe + 4b2m

De Engelse multi-instrumentalist Skinny Pelembe combineert Zuid-Afrikaanse roots met spirituele soul, jazzy nineties hiphop en eclectische elektronica. 4b2m bestaat uit bandleden van De Staat, Jo Goes Hunting en St. Tropez en speelt een spannende mix van geestverruimende pop, r&b-krautrock en funky disco.

za 28 maart: Peaking Lights (dj-set) + ?

Peaking Lights brengt een dansbare mix van zonnige synthpopmelodieën, psychedelische gitaarlijntjes, dubby bassen en trage housebeats en echo’s van vocals. De tweede artiest op deze avond wordt binnenkort bekendgemaakt.

do 2 april: la loye + Portland

la loye maakt lieftallige indiefolk met fluisterzang, donkere instrumentatie en openhartige teksten die je niet onberoerd laten, en het Belgische Portland brengt dromerige, melancholische liedjes met goed doordachte songstructuren, prachtige samenzang en een gelaagde sound.

vr 3 april: LO-FI LE-VI + YellowStraps

LO-FI LE-VI brengt gevoelige lo-fi indiepop met een vleugje r&b en aandoenlijke onhandigheid, en de Belgische broers van Yellowstraps maken een combinatie van warme neosoul en aanstekelijke r&b.

do 9 april: 3voor12 Utrecht presenteert TESSEL + ?

Op deze 3voor12 Utrecht-avond voert de Utrechtse indiesurfband TESSEL je mee langs gelaagde songs met dromerige jams van galmende gitaren, vuige drums en eigenzinnige baslijnen. De tweede artiest op deze avond wordt binnenkort bekend gemaakt.

vr 10 april: Sor + ?

Hiphopartiest Sor (van Black Acid) vertuigt zowel met donkere tracks als met dromerige trapbeats. De tweede artiest op deze avond wordt binnenkort bekendgemaakt.

za 11 april: Bitter Moon + ?

Het Zwitserse dreampopduo Bitter Moon wisselt tropische, groovy popsongs af met filmische soundscapes en synthklanken. De tweede artiest op deze avond wordt binnenkort bekendgemaakt.

 

Klik hier voor het meest huidige muziekprogramma op Festival Tweetakt 2020!

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play