Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Nieuwe maatschappelijk partner erbij!

We zijn trots op het feit dat Jeugdfonds Sport en Cultuur komend jaar onze maatschappelijk partner wordt!

Eén van de doelstellingen van Tweetakt is een laagdrempelig, toegankelijk festival zijn voor iedereen. Daarmee bedoelen we dus écht iedereen, ook de kinderen van wie de ouders het entreekaartje moeilijk kunnen betalen. Jeugdfonds Sport en Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met sporten en culturele activiteiten, door financieel bij te springen.

Nadat Tweetakt en het Jeugdfonds afgelopen editie al hebben samengewerkt aan een enerverende dag op Fort Ruigenhoek, met een breakdance workshop en een battle die voor iedereen toegankelijk was, gaan we dit jaar de samenwerking met Jeugdfonds Sport en Cultuur intensiveren. We maken gebruik van elkaars netwerk om nog meer Utrechtse kinderen en jongeren te laten meedoen. Eén van onze eigen producties voor het festival in 2020 gaat hier een belangrijke rol in spelen, maar daarover later meer.  

The Floors is Yours op 26 mei 2019 op Fort Ruigenhoek was een groot succes. Een heel aantal kinderen leerde breakdancen van de leden van de Underdogz Crew.