Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Theaters

Terwijl Tweetakt op de Neude aan de gang is, vindt een belangrijk deel van het programma plaats in diverse Utrechtse theaters. Op loopafstand van het Festivalplein – Stadsschouwburg Utrecht (co-producent Tweetakt), Theater Kikker en het Akademietheater – en iets verder weg – Het Huis Utrecht, De Paardenkathedraal en Podium Hoge Woerd (in Leidsche Rijn) – presenteert Tweetakt een breed aanbod aan theater en dans. Met premières, eigen producties en bijzondere projecten, door jonge makers en grote namen, nationaal én internationaal.

Een groot deel van de theater- en dansvoorstellingen van Festival Tweetakt vindt plaats in de volgende theaters:

Stadsschouwburg Utrecht – Lucasbolwerk 24
Theater Kikker – Ganzenmarkt 14
• Het Akademietheater (HKU) Janskerkhof 17
Het Huis Utrecht – Boorstraat 107
De Paardenkathedraal – Veeartsenijstraat 155
Podium Hoge Woerd – Hoge Woerdplein 1, De Meern

De theaters zijn minimaal een uur voor elke voorstelling geopend. Bij de kassa’s in de theaters kunnen vanaf een uur voor aanvang kaartjes voor de voorstellingen die daar plaatsvinden worden gekocht.

Tweetakt heeft diverse maatregelen genomen om het festival zo toegankelijk mogelijk te maken. Het Festivalplein en de theaters zijn volledig rolstoeltoegankelijk, op het Festivalplein is een invalidentoilet aanwezig. In de Stadsschouwburg, Theater Kikker, de Trekkerschuur en het Minitheater zijn voorzieningen voor doven en slechthorenden beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie, of neem contact met ons op via info@tweetakt.nl.