Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Festivalplein de Neude

Op de Neude, middenin de Utrechtse binnenstad, vind je het feestelijke Festivalplein van Tweetakt. Ruim twee weken lang kun je daar naar theater- en dansvoorstellingen in het Minitheater en de Trekkerschuur, concerten in de Podiumkas en nog veel meer. Op het terras en in onze Restaurantkas ben je de hele dag door welkom, voor lunch of diner, voor koffie of een borrel. En op vrijdag- en zaterdagavond verandert het café-restaurant in een kleine club!

© Jelmer de Haas

Kaartverkoop en informatiebalie

Op het Festivalplein vind je de kassa- en informatiebalie, de Restaurantkas, de Podiumkas, het Minitheater en Maxitheater, de Trekkerschuur en de zweefmolen. Het Festivalplein is alle zeventien dagen geopend vanaf 10.00 uur ’s ochtends. Op vrijdag en zaterdag gaan het Festivalplein en het café-restaurant om 02.00 uur ’s nachts dicht. Op andere dagen om 0.00 uur.

Bij de kassa- en informatiebalie op het Festivalplein kunnen kaartjes voor alle voorstellingen, optredens en andere programmaonderdelen worden gekocht. Ook reserveringen kunnen hier worden afgehaald. Eenmaal gekochte entreekaarten kunnen niet worden geruild of geretourneerd. De balie is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Bij de kassa, in het café-restaurant en in de Podiumkas kan alleen met pin betaald worden.

© Jelmer de Haas

Restaurant en terras

In de Restaurantkas en op het bijbehorende terras kun je elke dag terecht voor iets te drinken, lunch of diner. Naast de vaste kaart is er een wisselende daghap voor €11. De keuken van de Restaurantkas is dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Poffertjes zijn verkrijgbaar tot 22.00 uur en friet tot 0.00 uur.

© Jelmer de Haas

Toegankelijkheid

Tweetakt heeft diverse maatregelen genomen om het festival zo toegankelijk mogelijk te maken. Het Festivalplein en de theaters zijn volledig rolstoeltoegankelijk, op het Festivalplein is een invalidentoilet aanwezig. In de Stadsschouwburg, Theater Kikker, de Trekkerschuur en het Minitheater zijn voorzieningen voor doven en slechthorenden beschikbaar. Kijk hier voor meer informatie, of neem contact met ons op via info@tweetakt.nl.