Festivalplein de Neude

Ook dit jaar vormt de Neude een belangrijke festivallocatie van Tweetakt. Midden in Utrecht is een houten dorp gebouwd. Je vindt er onder andere een restaurant met terras, de kaartverkoop- en informatiebalie en drie intieme theaters: de Trekkerschuur, het minitheater en het Maxitheater. In de Trekkerschuur en het minitheater zijn dans- en theatervoorstellingen te zien. In het Maxitheater vind je een interactieve kunstinstallatie.

Op de Neude is ook de podiumkas te vinden, waar bijna elke dag muziekoptredens te zien en te horen zijn – van indie tot wereldmuziek, van hiphop tot modern klassiek en van dansbare electronica tot singer-songwriters. En van de nieuwste talenten tot bekendere namen. Op de dagen dat er geen muziek is, kun je in de kas ondermeer terecht voor cabaret en stand-upcomedy.

Mocht je nog energie over hebben, maak dan een ritje in de zweefmolen of plof lekker neer op het terras.

Openingstijden Festivalplein op de Neude, Utrecht

Het Festivalplein van Tweetakt is van vrijdag 29 maart tot en met zondag 14 april geopend. Op het festivalplein vind je de kassa- en informatiebalie,het restaurant, de podiumkas, het minitheater, de Trekkerschuur én de zweefmolen.

De kassa- en informatiebalie is dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur.

Het restaurant is van zondag tot en met donderdag geopend van 10:00 tot 00:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 02:00 uur. De keuken is dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

Er is geen garderobe op het festivalplein.