26 augustus t/m 19 september 2021

Festival Tweetakt in Utrecht

Festival Tweetakt

Tweetakt is een kunstenfestival voor iedereen. Je ontdekt er een vernieuwend en spannend theater- en dansprogramma vol premières, nieuwe producties van jong talent en succesnummers van bekende gezelschappen. Tweetakt staat daarnaast bekend om de Podiumkas, waar artiesten als Snelle, Thijs Boontjes en Ronnie Flex speelden voor ze doorbraken. Even bijkomen van het drukke programma kan op onze festivallocatie Fort Ruigenhoek, waar we jaarlijks kunstinstallaties tentoonstellen in de buitenlucht.

Utrechts festival

Festival Tweetakt vindt ieder jaar plaats in Utrecht. Een deel van het programma zie je in de stad. Zo is een groot deel van de voorstellingen te zien in Utrechtse theaters als Theater Kikker, Het Huis, de Stadsschouwburg en Stefanus. Maar we programmeren ook wel eens voorstellingen op bijzondere locaties, zoals bij een voetbalvereniging of op een plein. De afgelopen jaren stond ons festivalhart op de Neude, dit jaar verplaatsen we het naar Fort Ruigenhoek, een historische locatie net buiten de stad. Je kan hier gratis langskomen voor de kleinschalige voorstellingen, concerten en kunstinstallaties midden in de natuur en ons terras onder de bomen, waar we tot in de late uurtjes doorgaan.

 

Wil je het hele programma zien, ontdekken wat je kunt verwachten van ons festivalhart op Fort Ruigenhoek of de laatste updates en artikelen lezen?

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play