25 juni t/m 10 juli 2022

Festival Tweetakt in Utrecht

Van 25 juni t/m 10 juli kun je weer naar Tweetakt, een kunstenfestival voor iedereen. Je ontdekt er een vernieuwend en spannend theater- en dansprogramma vol premières, nieuwe producties van jong talent en succesvoorstellingen van bekende gezelschappen. Je ziet voorstellingen in de theater in de stad en in onze festivalharten. Voor intieme voorstellingen in de buitenlucht kun je terecht in ons festivalhart op Fort Ruigenhoek en op de Neude ontdek je vrolijke publieksfavorieten van eerdere edities. Van romantische sprookjes tot rapopera’s, dadaïstisch muziektheater en theatrale make-overs: in het uitgebreide programma zit er voor iedereen wat tussen.

Meer dan theater
In onze festivalharten kun je niet alleen van voorstellingen genieten. Tweetakt staat ook bekend om het uitgebreide muziekprogramma. Tijdens eerdere edities stonden artiesten als Snelle, Ronnie Flex, Amy Root, Robin Kester, Roufaida en Roosbeef op het festival. Ook maken verschillende beeldende kunstenaars speciaal voor het festival nieuw werk. Op Fort Ruigenhoek kun je de werken bewonderen in ondergrondse bunkers en in de buitenlucht. In onze festivalharten vind je daarnaast horeca, workshops, spelletjes en feestjes.

 

Wil je het hele programma zien, ben je op zoek naar praktische informatie of wil je de laatste updates en artikelen lezen?

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play