Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Feestjes op Festival Tweetakt

Wat had Tweetakt nog niet in haar assortiment? Clubavonden! Dit jaar transformeren we de Restaurantkas op de vrijdagen en de zaterdagen in een kleine club! We hebben een mooi lijstje dj’s geregeld, voor elk wat wils. Aan de deur betaal je 2,50 euro (geen online kaartverkoop) en dansen kun je van 22:00 tot 01:00 uur! Lees snel verder wie of wat we in huis hebben gehaald!

Vrijdag 29 maart – Domstad Italo Squad

Drie Utrechtse DJ’s met een voorliefde voor disco uit het tijdperk van neon, synthesizers en snelle sportauto’s.  

Zaterdag 30 maart Gary Global

Tijdens 90’s NOW mixen en mashen Telekid DJ Gary Global en zijn befaamde 90’s NOW DJ-crew alle stijlen uit de jaren negentig dwars door elkaar. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, alles komt voorbij! Voeg daar nog crappy commercials, Corny Clipjes, foute tv-series en een hoop Nintendo-spelletjes bij, en je waant je zo weer terug in die noeste tijden.

Vrijdag 5 april PANN komt uit de kas!

Dit is een ‘straight-friendly’ gayfeest van een nog gezelliger kaliber dan je gewend bent! PANN trekt namelijk een aantal oudhollandse volksspelen uit de kast en geeft ze een regenboogtwist. Zo kun je meedoen met de queerbingo, of je lekker zitten opwinden in De Grote Kutvragen Quiz. Er kan gekleid worden en gelamineerd, maar bovenal wordt er gedanst in de Restaurantkas. Deze avond wordt mede mogelijk door OUTtv, één van de mediapartners van Tweetakt.

Zaterdag 6 april – Menno de Meester b2b DJ Prima

Deze Utrechtse DJ’s zijn beide regelmatig te zien in TivoliVredenburg en EKKO. Hun DJ-sets gaan dwars door alle genres heen, met de ene hand in het krat met early house en de andere hand op de USB-drive met de nieuwste elektronische sounds. Feest is gegarandeerd, dansen mag je zelf doen.

Vrijdag 12 april – ???

Deze houden we nog even geheim!

Zaterdag 13 april – Ajabu & Stijn Sadée

Eén van de grootste talenten van de bloeiende Utrechtse scene rondom Stranded FM is Ajabu: zijn voorliefde gaat uit naar dansbare muziek met een exotische weirde twist. Vanavond draait hij samen met Stijn Sadée, die graag leftfield acid house, raw disco, italo en wereldinvloeden in zijn dj-sets combineert. Zijn vaak duistere tracks hebben het al in heel wat clubs en op heel wat festivals goed gedaan, zoals in Trouw, Tivoli en Paradiso, op Welcome to the Future en Solar.