Festival Tweetakt 2020
27 maart t/m 14 juni

Een interview met theatermaker Nastaran Razawi Khorasani

Nastaran Razawi Khorasani maakt Bye Bye Baby bij Maas theater en dans voor iedereen vanaf 10 jaar, over die grote overgangen in een mensenleven, zoals die van de lagere naar de middelbare school. De voorstelling is op zondag 31 maart te zien op Festival Tweetakt.


Nastaran: “Mijn overgang naar de middelbare school was heel groot, ik transformeerde totaal als mens. In groep 8 wilde iedereen mijn vriend zijn. In de brugklas was ik heel verlegen, heel kwetsbaar, een heel ander meisje dan daarvoor. Na een jaar veranderde dat wel, maar het heeft me toch gevormd. In de tweede klas kwam het goed. Toen ging ik naar een andere school en had ik besloten: ‘dit nooit meer’. Mijn inspiratie haal ik ook uit alle andere transities die ik zelf heb meegemaakt. Nu zit ik er bijvoorbeeld ook middenin. Ik heb een rugblessure waarmee ik moet dealen voor de rest van mijn leven. De voorstelling is dus heel persoonlijk.”

Wil je het hele interview lezen? Dat kan hier.

Op zondag 31 maart is de voorstelling te zien op Festival Tweetakt
Meer informatie en kaarten vind je hier.