26 augustus t/m 19 september 2021
nl en

Hoe gaan wij om met het coronavirus?

Op deze pagina vind je de nieuwste informatie over hoe we in aanloop naar en tijdens Tweetakt 2021 omgaan met het coronavirus.

Festival Tweetakt 2021
Deze editie van Festival Tweetakt wordt volledig coronaproof georganiseerd en we houden ons te allen tijde houden aan de richtlijnen van het RIVM. Daarom ziet het festival er iets anders uit dan voorgaande jaren.

Maatregelen
– Tweetakt is op zowel het festivalhart op Fort Ruigenhoek als op alle overige locaties ingericht op 1,5 meter afstand. Dat betekent dat je geen coronatoegangsbewijs of negatieve test nodig hebt om toegang te krijgen tot het terrein. Wel vragen we je om bij de entree van het fort en de theaters een digitale gezondheidscheck in te vullen door middel van een QR-code.

Let op: Voor de (extra) voorstelling van Het dier, het dier en het Beestje van Theater Artemis op zondag 19 september 13.30 uur maken we gebruik van een 2/3 zaalbezetting. Dat betekent dat er geen 1,5 afstand wordt gehouden in de zaal en dat u wél een geldig coronatoegangsbewijs nodig heeft. Dit kan een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dient u in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Vervolgens kunt u hiermee toegang krijgen tot de zaal.

– We werken overal met vaste zitplaatsen, registratie op het terras en de capaciteit van de locaties blijft beperkt.
– Daarnaast vragen we je om bij de entree van het fort en de theaters een gezondheidscheck in te vullen en om eventuele aanwijzingen van Tweetaktmedewerkers op te volgen.
– Er zijn dit jaar geen fysieke kassa’s aanwezig op de locaties. Kaartjes voor voorstellingen kunnen alleen gekocht of gereserveerd worden via onze website. Let op: dat geldt ook voor programmaonderdelen die gratis zijn.
– Blijf bij coronagerelateerde klachten thuis. Mail bij klachten op de dag van de voorstelling voor 10.00 uur naar kaartverkoop@tweetakt.nl en dan zorgen wij ervoor dat het bedrag dat je hebt betaald voor je kaartje(s) wordt gerestitueerd.

Tot slot
Vanzelfsprekend blijven de basisregels van het RIVM voor iedere bezoeker gelden:

–           Was je handen

–           Hoest en nies in je elleboog

–           Houd 1,5m afstand tot elkaar

–           Vermijd drukke plekken

–           Klachten? Blijf thuis en doe z.s.m. een test bij de GGD via www.coronatest.nl

Contact
Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Mail dan naar kaartverkoop@tweetakt.nl en dan zullen wij je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.


Updates
We updaten deze pagina zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

Laatste update: 28 aug 2021

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play