26 augustus t/m 19 september 2021

Hoe gaan wij om met het coronavirus?

Op deze pagina vind je de nieuwste informatie over hoe we in aanloop naar en tijdens Tweetakt 2021 omgaan met het coronavirus.

Festival Tweetakt 2021
Festival Tweetakt 2021 is vanwege de coronamaatregelen uitgesteld. Het festival vindt dit jaar niet plaats in het voorjaar, maar van 26 augustus tot en met 19 september.

Maatregelen
Momenteel is het nog niet duidelijk welke maatregelen er in de nazomer gelden. We streven ernaar om het festival in fysieke vorm te laten doorgaan en gaan ervan uit dat dat veilig en verantwoord kan. We volgen te alle tijde de adviezen van het RIVM en houden rekening met potentiële maatregelen zoals een maximum bezoekersaantal, een reserverings- en registratieplicht en het verplicht laten zien van een vaccinatiebewijs of negatieve test

Kaartverkoop
In het geval dat Tweetakt 2021 wordt afgelast vanwege het coronavirus nemen we contact op met de kaartkopers, die dan hun geld terugkrijgen. Momenteel zijn er per voorstelling maar een klein aantal kaarten in de verkoop. Op deze manier hoeven we kaartkopers niet teleur te stellen wanneer er in september een maximum bezoekersaantal geldt. Mogelijk gaan er later meer kaarten in de verkoop.

Contact
Onze medewerkers werken momenteel (zoveel mogelijk) thuis. Dit betekent dat wij tijdelijk telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Heb je een vraag? Stuur deze dan naar info@tweetakt.nl of kijk op onze contactpagina bij wie je terecht kan per afdeling.

Updates
We updaten deze pagina zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

 

Laatste update: 26 mei 2021

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play