26 augustus t/m 19 september 2021
nl en

Hoe gaan wij om met het coronavirus?

Op deze pagina vind je de nieuwste informatie over hoe we in aanloop naar en tijdens Tweetakt 2021 omgaan met het coronavirus.

Festival Tweetakt 2021
Festival Tweetakt 2021 is vanwege de coronamaatregelen uitgesteld. Het festival vindt dit jaar niet plaats in het voorjaar, maar van 26 augustus tot en met 19 september. Ook als de maatregelen die voor nu tot half augustus duren worden verlengd, zal Tweetakt gewoon doorgaan. Het festival kan dan volledig geplaceerd plaatsvinden.

Maatregelen
Momenteel is het nog niet duidelijk welke maatregelen er in de nazomer gelden. We streven ernaar om het festival in fysieke vorm te laten doorgaan en gaan ervan uit dat dat veilig en verantwoord kan. We volgen te alle tijde de adviezen van het RIVM en houden rekening met potentiële maatregelen zoals een maximum bezoekersaantal en een reserverings- en registratieplicht. Wij gaan geen gebruik maken van testen voor toegang of het verplicht laten zien van vaccinatiebewijzen. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat bezoekers op 1,5 meter afstand van elkaar geplaceerd worden. Zo blijft de drempel om Tweetakt te bezoeken laag.

Kaartverkoop
Momenteel gaan we uit van de maximumcapaciteit van theaters op 1,5 meter afstand. Als de coronamaatregelen versoepelen en we de 1,5 meter in theaters los kunnen laten, gaan er meer kaarten voor iedere voorstelling in de verkoop. Op deze manier hoeven we niet een deel van de kaartkopers achteraf teleur te stellen. In het geval dat Tweetakt 2021 wordt afgelast vanwege het coronavirus nemen we contact op met de kaartkopers, die dan hun geld terugkrijgen.

LET OP!  Als je meerdere kaarten bestelt voor een voorstelling gaan we ervanuit dat je onderling geen 1,5 meter afstand hoeft te houden. Toch met meerdere personen uit verschillende huishoudens een voorstelling bezoeken? Dan verzoeken we je hiervoor losse bestellingen te plaatsen.

Bezoek
We vragen iedere bezoeker de basisregels van het RIVM te volgen:
– Was je handen
– Hoest en nies in je elleboog
– Houd 1,5m afstand tot elkaar
– Blijf thuis bij klachten

Wanneer je coronagerelateerde klachten hebt en al een kaartje hebt gekocht, kun je tot 10.00 uur op de dag van de voorstelling mailen naar kaartverkoop@tweetakt.nl, dan krijg je je geld terug.

Contact
Onze medewerkers werken momenteel (zoveel mogelijk) thuis. Dit betekent dat wij tijdelijk telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Heb je een vraag? Stuur deze dan naar info@tweetakt.nl of kijk op onze contactpagina bij wie je terecht kan per afdeling.

Updates
We updaten deze pagina zodra er nieuwe informatie beschikbaar is.

 

Laatste update: 12 juli 2021

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play