12 juni t/m 4 juli 2021

Coronavirus invloed op Festival Tweetakt

Festival Tweetakt 2020 is afgelast naar aanleiding van de gevolgen van het Coronavirus (COVID-19)

Tot onze grote spijt hebben we moeten besluiten Festival Tweetakt 2020 af te gelasten. Dit vloeit voort uit de maatregelen van de overheid in verband met het corona-virus (COVID-19). Wij nemen de gezondheid van al onze betrokkenen serieus en dragen graag bij aan het indammen van de verspreiding van het virus. Zodoende is in overleg met de gemeente besloten om geen van de Tweetaktactiviteiten dit jaar te laten doorgaan. Wat dit precies inhoudt lees je op deze pagina.

Festival Tweetakt 27 maart t/m 14 juni 2020
Alle activiteiten van Festival Tweetakt 2020 zijn afgelast. Dit betekent dat het festival op de Neude en in de theaters in Utrecht niet door kan gaan.  Naar aanleiding van de maatregelen die gecommuniceerd zijn vanuit het RIVM op 23 maart, zijn ook alle activiteiten op Fort Ruigenhoek afgelast. Vanwege de omvang van Festival Tweetakt en vanwege de onzekerheid rondom het Coronavirus, komt er dit jaar geen vervanging voor deze dagen.

Ticketkopers
Dat het festival is afgelast heeft uiteraard gevolgen voor onze bezoekers. We begrijpen dat dit vragen oproept bij iedereen die al kaartjes had gekocht. Inmiddels zijn alle ticketkopers, internationale bezoekers en passe partout houders meerdere malen benaderd via de mail. Heb jij wel een kaartje in je bezit, maar geen bericht ontvangen? Misschien is de mail in je map Ongewenste E-mail belandt. Zo niet, neem dan contact op met Merel Sweers, via kaartverkoop@tweetakt.nl.

Contact
Onze medewerkers werken momenteel (zoveel mogelijk) thuis. Dit betekent dat wij tijdelijk telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Heb je een vraag? Stuur deze dan naar info@tweetakt.nl of kijk hier bij wie je terecht kan per afdeling.

We betreuren het dat de maatregelen rond het Coronavirus een ieder in de culturele sector en daarbuiten raken. Graag willen we iedereen die betrokken is bij Festival Tweetakt 2020 vragen om het advies van het RIVM goed in de gaten te houden en verantwoordelijkheid te nemen op gebied van gezondheid en hygiëne. Dit moeten we samen doen!

 

 

Laatste update: 22 april 2020 om 11:00

onze nieuwsbrief ontvangen?

Schrijf je in en blijf op de hoogte van de laatste festivalnieuwtjes!

icon_arrow-back icon_arrow-prev icon_arrow-right icon_laicos-bf icon_laicos-gi icon_laicos-tt icon_laicos-ty spacer_wiggle-red icon_play